Tala Fou ma Tusitala

Tu'u pea lau fa'amatalaga i lo matou alualu i luma

O le tuputupu aʻe o taʻaloga taʻaloga ua faʻatupuina ai se manaʻoga tele mo faʻailoga vevela i totonu o maketi i totonu o le atunuʻu!

O le maketi o ofu ta'aloga a Saina o loʻo faʻaauau pea le saoasaoa o le tuputupu aʻe.

Ina ua mavae le lua tausaga sosoo o le paʻu mai le 2012 i le 2013, o le maketi o ofu taʻaloga a Saina na toe faʻamalosia, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le maketi o taʻaloga i lea tausaga ma lea tausaga ma faʻateleina le faʻatupulaia.I le 2018, o le faʻaaogaina o maketi taʻaloga a Saina na sili atu i le $ 40 piliona, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le tausaga e 19.5%, o le maualuga maualuga o le tuputupu aʻe i le lata i le fitu tausaga.

01

Peita'i, pe a fa'atusatusa atu i atunu'u atia'e, o le tupe fa'aalu a tagata ta'ito'atasi i la'ei ta'aloga o lo'o maualalo pea, ma o lo'o iai pea le tele o avanoa mo le lumana'i a le pisinisi la'ei ta'aloga a Saina.O lo'o fa'atatauina e sili atu i le 10% le fa'aopoopoina o le fa'atupulaia o le alamanuia i le isi lima tausaga, ma o lo'o avea pea le pisinisi o ta'aloga a Saina ma se tasi o ala sili ona lelei i le pisinisi o lavalava.

Fa'ailoaina e le au fa'atau Saina le mafanafana o lavalava.

O lo'o fa'atuputeleina le silafia e tagata fa'atau, o la'ei fa'alelei o la latou fa'amuamua sili lea.O lo'o fa'atupula'ia fo'i e fa'ailoga lavalava o lo'o i ai le tiapolo i fa'amatalaga.I le faʻaopoopoga i le mamanu o le sitaili, o se faʻailoga faʻalelei o se mea taua tele e faʻaleleia ai le fiafia o laʻei, ae o se faʻamatalaga taua foi e faʻaleleia ai le laʻei o lavalava.

04

Ina ia faʻaleleia atili le faʻamafanafanaga ma sili atu i le laina ma le leo o le faʻailoga, o le tele o faʻailoga maualuga o laʻei o loʻo faasolosolo malie atu nei i le faʻaogaina atoatoa o mea e le maaleale.fa'ailoga vevela, o le lagona faauo pa'u ma le saogalemu.

I le avea ai ma se tasi o paaga taua o ituaiga tetele, matou te faʻaogaina le vaitusi saogalemu ma le tofo e avea ma mea mataʻutia o le faʻailoga vevela, ma faʻaoga.fe'avea'i vevelalomitusi tekinolosi e lolomi mau le igoa i luga o le ie.E fa'alelei ma e mafai ona 100% toe fa'aaogaina.

03

Aemaise lava, e tatau ona fa'aoga fa'ailoga vevela fa'apitoa mo lavalava o pepe.Ona o le pa'u vaivai o pepe ma le puipuiga o latou tino e maualalo, o mea e mana'omia mo lavalava e matua fa'amaoni lava.

Matou te mulimulita'ia le OEKO-TEX Standard 100, fa'aaoga mea e sili atu le si'osi'omaga ma le pa'u, e maua ai se fa'amautinoaga malosi mo le saogalemu o tagata fa'atau ma tiute fa'aagafesootai gafataulimaina.Kiliki iineie su'e nisi filifiliga.

02


Taimi meli: Aukuso-17-2022