Tala Fou ma Tusitala

Tu'u pea lau fa'amatalaga i lo matou alualu i luma

Le galulue faatasi sili ona lelei i tausaga

Ina ua uma ona tatalaina i totonu o se ofisa tuai avanoa i luga o Lafayette Street i Niu Ioka, e le toatele o le a mafaufauina o streetwear brand Supreme o le a tuputupu ae i se lalolagi force.With lona malu aurora natura le tumau i le tele o tausaga, ua gaosia e le Silisiliese nisi downright timeless ma manatua fasi vaega. O le tele o nei vaega o se vaega o taumafaiga faifaipea faifaipea a le Supreme, lea e iloa e soo se tagata fiafia o le ituaiga.
Faatasi ai ma le toeitiiti atoa le 30 tausaga o faʻamaumauga loloto, ua gaosia e le Supreme nisi o fesoʻotaʻiga faʻapitoa i aso ua tuanaʻi, galulue faʻatasi ma tagata taʻutaʻua i teuga, olaga, ma toetoe lava o isi pisinisi uma e mafai ona tatou mafaufau i ai. tagata fiafia o le Supreme, o lea na matou filifili ai e toe faʻafeiloaʻi a matou mea e sili ona fiafia i ai pe a oʻo mai i nisi o faiga faʻapitoa sili ona ofoofogia.
O fea o le a i ai la tatou lisi e aunoa ma le faʻamaoniaina o le galulue faʻatasi a le Supreme e sili ona maualuga? I le 2017, na faʻateʻia ai e le Supreme le lalolagi e ala i le faʻasalalauina o se aofaʻiga tele ma le fale faʻatauloa Farani Louis Vuitton.
O le aoina e aofia ai le toeitiiti atoa le 50 mea, e amata mai i lavalava e pei o peleue, pulou, ma mitiafu i mea taugata fale e pei o ofu moe, palanikeke, ma aluga. O le tele o fasi pepa o loʻo faʻaalia ai Louis Vuitton's signature monogram print ma faʻaoga tele le Supreme Red. lanu.
O le aoina e oʻo lava i le Louis Vuitton Malle Courier 90 atopaʻu. E na o le tolu o nei vaega e iloa o loʻo i ai ma o loʻo avanoa faʻapitoa i tagata faʻatau sili ona faamaoni a Louis Vuitton. O se tasi oi latou na faʻatau atu mo se $ 125,000 (£ 92,256) i Christie i le 2017, avea ai ma vaega sili ona fa'atau atu a le Supreme i taimi uma. Siaki le “O Mea Sili e Sili ona Taugatā na Faia” mo nisi fa'aopoopoga mata'utia.
Toeitiiti atoa le lima tausaga talu ai, o nei vaega taʻitasi ua maua mai ai le maualuga o le toe faʻatau atu i luga o maketi ma nofoaga faʻatau. mo le taimi lona lua.
Na'o le taimi lava na amata ai ona masalosalo tagata fa'amaoni o le fa'ailoga i le tulaga lelei o taulaga a le Supreme 2022, na toso ese ai le fa'ailoga mai se tasi o ana galuega fa'ate'ia e o'o mai i le taimi nei. aoina o lavalava ma mea fa'aoga.
E aofia ai i le filifiliga, na matou vaʻai i mea uma mai le shearling-neck down jackets i pusa logo tees ma hoodies, ma e oʻo lava i suti taʻavale e fetaui, o le tele lava na ofuina le saini a Burberry Nova Check print. , tuʻuina atu se faʻafouga faʻaonaponei i luga o nisi o sitaili sili ona lauiloa a Peretania.
I le faaopoopo atu i lavalava, sa matou vaaia foi ni nai mea faigaluega, e aofia ai pulou pakete, pulou 6-paʻu, ma faʻailoga laupapa, o loʻo ofuina (e te mateina) le mamanu faʻailoga iloga.
E valu tausaga talu ona fa'avae Supreme, na matou va'aia le 'au fa'ailoga fa'atasi ma ta'aloga ta'alo tele Nike. Fa'aauau le fa'alauiloaina o le Nike sili ona fou skateboard sub-brand, Nike SB, o le Beavertown brand ua galulue fa'atasi ma le Supreme i luga o se faiga fa'atasi o le sitaili fou SB Dunk. .
O lenei faʻasalalauga lata mai o loʻo maua i le "sima paʻepaʻe" ma le "sima uliuli" lanu, faʻatasi ai ma se lomiga faʻatapulaʻa o le 500 paipa taʻitasi. O le pito i luga o sitaili taʻitasi o loʻo afifi i le Nike's signature elefane lomitusi, e foliga tutusa ma le Air Jordan 3 colorway lea e leʻi amataina. I aso ua leva.E le gata i lea, o lanu paʻepaʻe e lanu moana, aʻo lanu uliuli e sau i se lanu mumu loloto eseese.
Mo le taimi nei, se'i vagana ua e naunau e fa'atauina tupe tetele, e leai se fa'ata'ita'iga e mafai ona fa'aogaina. ina ua mae'a galulue fa'atasi Nike SB i taimi uma.
O le a se mea e te maua pe a e tuʻufaʻatasia se tasi o taʻutaʻua taʻutaʻua kitara i le lalolagi ma se tasi o ituaiga sili ona tele o ofu auala i taimi uma? O se vaega o le aoina e foliga mai o le tali lea. se fa'asologa o Stratocasters fa'atapula'aina e fetaui lelei mo so'o se va'aiga e lelei i musika.
O le kitara lava ia o loʻo faʻaalia ai le foliga o le Stratocaster saini ma e pulea e le paʻepaʻe e faʻatusatusa i le faʻailoga lauiloa a le Supreme i luga o le tino.
E ui o le tele o nei kitara atonu e le mafai ona taina, e le mafai ona e mafaufau i le matagofie o le potu malolo e faʻaalia ai, o le mea moni o le galulue faʻatasi lea e fiafia i ai i tatou uma.
I le taimi nei, e ui e faigofie ona tatou talanoa e uiga i faʻaopoopoga talu ai nei i lena faigapaʻaga, o le a le faʻafefe le le amanaiaina o le lisi atoa o tua o le Supreme ma Stone Island sootaga. ) faʻapitoa i le soka soka ma le Superman, ae o lenei faʻatasiga muamua na fesoasoani i le faʻailoga e faʻavaeina o ia lava i totonu o le alaalafaga ala.
Talu mai la latou uluaʻi galulue faʻatasi, ua matou faia ni fesoʻotaʻiga eseese se fitu, e taʻitasi ma le tele o mamanu fou ma silhouettes.O mea taua o le aoina e aofia ai le peleue faʻafefe vevela mai SS16, le fugalaʻau Stampato lalo peleue mai FW17 ma, ioe, le SS22 paka fufui faux fe'avea'i.
Faatasi ai ma sootaga malolosi ma mautu, e mafai e Supreme ona toe faia le manuia faaletausaga tutusa e pei o ituaiga e pei o The North Face, ma Stone Island o loʻo faʻaauau pea ona agai i luma, lea e tumau pea se faʻamoemoe fiafia mo le toʻatele.
I le tautala e uiga i le North Face, e naʻo le faʻaaofia ai o le faʻailoga faʻapitoa e fefaʻasoaaʻi i le va o ituaiga e lua i luga o lenei lisi. Tafaoga i tua i le FW07, Supreme x The North Face ua gaosia le tele o filifiliga o oloa, ma faʻasalalauga fou toetoe o tausaga uma. (pe sili atu) talu mai lena taimi.
I le taimi nei i lona 20th tausaga, o le Supreme x The North face collection ua ofoina atu le tele o filifiliga o ofu i fafo i le tele o tausaga ma e foliga mai e leai ni fuafuaga e taofi. O nisi o matou fiafia e aofia ai le "By Any Means Necessary" Nupste jacket mai FW15, o le Statue of Liberty Mountain peleue mai le FW19, ma le peleue lolomi faafanua o le lalolagi mai le SS14.
O le manatu o le Supreme ma le North Face o faʻailoga i lalo o le VF Corporation, e le mafai ona matou vaʻaia nei taumafaiga faʻatasi e faʻamago i se taimi lata mai, ma e mautinoa lava matou te fiafia mo le isi.


Taimi meli: Me-30-2022