Tala Fou ma Tusitala

Tu'u pea lau fa'amatalaga i lo matou alualu i luma

Fa'ailoga lomitusi tulaga atina'e maketi

1. Va'aiga lautele o le tau o galuega

I le vaitaimi o le Fuafuaga Lona 13 o le Lima Tausaga, o le tau aofa'i o le maketi lomitusi i le lalolagi na fa'atupula'ia i le cagR e tusa ma le 5%, e o'o atu i le US $43.25 piliona i le 2020. E fa'atatau i le vaitaimi o le 14th Five-Year Fuafuaga, o le lalolagi atoa. fa'ailoga maketi o le a fa'aauau pea ona tuputupu a'e i se fua faatatau o le tuputupu a'e fa'aletausaga fa'aletausaga e tusa ma le 4% ~ 6%, ma o le aofa'i o le tau o galuega e fa'amoemoe e o'o atu i le USD 49.9 piliona i le 2024.

I le avea ai ma kamupani sili ona tele i le lalolagi ma tagata faʻatau igoa, ua televave le faʻatupulaia o maketi a Saina i le lima tausaga talu ai.O le aofaʻi o le tau o le gaosiga o lomitusi ua siitia mai le 39.27 piliona Yuan i le amataga o le 13th Five-Year Fuafuaga i le 54 piliona Yuan i le 2020 (e pei ona faʻaalia i le Ata 1), faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 8% -10. %.E ui lava e leʻi faʻasalalauina faʻamaumauga mo le 2021, ae o loʻo valoia o le a tupu i le 60 piliona yuan i le faaiuga o le 2021, ma avea ai ma se tasi o maketi faʻatau oloa sili ona televave i le lalolagi.

图片1

I le fa'avasegaina o maketi lomitusi fa'ailoga, e pei ona fa'aalia i le Ata 2, flexo lomitusi aofa'i tau aofa'i o le 13.3 piliona TALA, o le fa'asoa maketi o le 32.4%, o le 13th lima-tausaga le fa'aletausaga o le tuputupu a'e o le fua faatatau o le 4.4%, lona fua faatatau o lo'o fa'atupulaia. sili atu i lomitusi numera.

图片2

 

2. Va'aiga fa'aitulagi

O Saina e mamao ma mamao ese le taʻitaʻi i le maketi o igoa o le lalolagi, ma o le manaʻoga o igoa o Initia ua faʻatupulaia i tausaga talu ai nei.I le vaitaimi o le Fuafuaga Lona 13 o le Lima Tausaga, na faatupulaia ai le maketi o igoa a Initia i le 7%, e matua televave atu nai lo isi itulagi, ma e faamoemoe e faaauau pea seia oo i le 2024. O le manaoga mo igoa na faatupulaia vave i Aferika, i le 8 pasene, ae mai se laiti faavae sa faigofie ona ausia.Ata 3 o lo'o fa'aalia ai le fa'asoa o maketi o fa'ailoga tetele i le lalolagi i le vaitaimi o le 13th Lima Tausaga Fuafuaga.  图片3

 

 

Le avanoa atina'e o le lomitusi o igoa

1. Fa'ateleina manaoga mo oloa fa'ailoga fa'apitoa

Fa'ailoga e mafai ona atagia ai le taua autu o le oloa, le fa'aogaina o le fa'ailoga fa'apitoa i luga o tuaoi, fa'atauga fa'apitoa e le gata e mafai ona fa'afetaui manaoga tulaga ese o tagata fa'atau, ma e mafai ona fa'aleleia atili le fa'ailoga.

2. O lo'o fa'amalosia atili le fa'agasologa o feso'ota'iga o lomitusi fa'apipi'i fetu'una'i ma lomitusi fa'ailoga masani

Fa'atasi ai ma le fa'atupula'ia o mana'oga mo le fa'atonuga pu'upu'u ma fa'apipi'i fa'apena fa'apitoa fa'atasi ai ma le fa'atupuina o faiga fa'avae mo le puipuiga o le si'osi'omaga a le atunu'u, ua atili fa'amalosia ai le fa'alavelave o le afifiina ma le fa'afefiloi o igoa.

3.RFID pine atamai ei ai se lumanaʻi lumanaʻi

O fa'ailoga atamai RFID o lo'o fa'amauina le fua faatatau o le tuputupu a'e fa'aletausaga o le 20% i le vaitaimi o le 13th Lima-Tausaga Fuafuaga.O loʻo faʻamoemoeina o le faʻatauga faʻavaomalo o UHF RFID smart tags o le a faʻateleina i le 41.2 piliona fasi pepa i le 2024.

 

Faʻafitauli ma luʻitau o loʻo feagai ma le lolomiina o igoa

I le taimi nei, o le tele o pisinisi lomitusi igoa e masani lava ona i ai le faʻafitauli o le faʻalauiloaina o taleni, aemaise lava ile atinaʻeina o fale gaosi oloa, o le le lava o tagata faigaluega tomai e sili ona ogaoga;Lona lua, i tausaga talu ai nei, ua fa'amalosia malosi e le setete le puipuia o le siosiomaga lanu meamata ma leai ni fa'aleaga.O le tele o atinaʻe, aʻo faʻaleleia atili le lelei ma faʻaititia le tau, o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le faʻaogaina o galuega ma le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaaogaina.O mea uma o loʻo i luga e faʻalavelaveina ai le atinaʻeina o pisinisi lomitusi igoa.

I le feagai ai ma le faʻagesegese o le tuputupu aʻe o le tamaoaiga i le lumanaʻi, faʻapea foʻi ma le aʻafiaga o le tele o mea e pei o le siʻitia o tau o tagata faigaluega ma le faʻatupulaia o le faʻamalosia o le puipuiga o le siosiomaga, e manaʻomia e pisinisi lomitusi igoa ona faia suiga atamai o tekinolosi gaosiga ma faʻalauiloa masini lolomi numera, feiloai. lu'itau fou ma fa'atekonolosi fa'afouga ma taumafai e ausia atina'e fou.


Taimi meli: Mati-28-2022