Tala Fou ma Tusitala

Tu'u pea lau fa'amatalaga i lo matou alualu i luma

In Shein's Faʻafuaseʻi Tulai: Anapogi, taugofie ma le pulea

O le tautoulu na teʻa nei, ma le ola i le tuʻu i le taimi o le faʻamaʻi, na amata ona ou maofa i ata vitio o tagata faʻamalosi o loʻo tutu i totonu o latou potumoe e taumafai i lavalava mai se kamupani e igoa ia Shein.
I le TikToks ma le hashtag #sheinhaul, o le a sii i luga e se tamaitai talavou se taga palasitika lapoa ma saeia, ma faamatuu atu se faasologa o taga palasitika laiti, o loo i ai i totonu taitasi se fasi lavalava ua gaugau lelei. o se taimi, vave-afi, felafolafoa'i ma screenshots mai le Shein app fa'aalia tau: $8 ofu, $12 ofu aau.
I lalo o lenei pu lapiti o autu ia: #sheinkids, #sheincats, #sheincosplay.O nei vitio e valaaulia ai tagata matamata e maofa i le faʻalavelave faʻafuaseʻi o tau maualalo ma le tele. i se taimi, o le a fesiligia e se tasi le ola mama o ia lavalava taugofie, ae o le a i ai le tele o leo e puipuia Shein ma le tagata faʻamalosi ma le fiafia tutusa ("Aulelei tele." "O lana tupe, tuʻu naʻo ia." ), o le tusitala muamua. o le a nofo filemu.
O le a le mea e sili atu ai lenei mea nai lo na o se mea lilo i luga o le initaneti ona o Shein ua avea ma se pisinisi tele." Na vave lava ona sau Shein," o le tala lea a Lu Sheng, o se polofesa i le Iunivesite o Delaware o loʻo suʻesuʻeina le pisinisi ie ma lavalava i le lalolagi atoa. "E lua tausaga. ua mavae, i le tolu tausaga talu ai, e leai se tasi na faalogo ia i latou.”I le amataga o lenei tausaga, na suʻesuʻeina ai e le kamupani faʻafaigaluegaina Piper Sandler le 7,000 Amerika talavou i luga oa latou nofoaga e-pisinisi e sili ona fiafia i ai ma iloa ai e ui o Amazon o le manumalo manino, na sau Shein lona lua. .
Na lipotia mai e Shein na siitia i le va o le $ 1 piliona ma le $ 2 piliona i tupe tumaoti ia Aperila. O le kamupani e taua i le $ 100 piliona - e sili atu nai lo le tele o tagata sauai H&M ma Zara tuufaatasia, ma sili atu nai lo se kamupani tumaoti i le lalolagi vagana ai SpaceX ma TikTok pule ByteDance.
O le manatu o le pisinisi televave o se tasi lea o mea sili ona matautia i le lalolagi, na ou le fiafia i le mafai e Shein ona tosina mai lenei ituaiga o tupe faavae. tele otaota;o le aofaʻi o 'ie i le US landfills ua toetoe a faaluaina i le luasefulu tausaga talu ai. I le taimi nei, o tagata faigaluega e su'iina lavalava e matua itiiti lava totogi mo a latou galuega i tulaga vaivai ma o nisi taimi matautia. e fai ni nai gaioiga laiti i le toe fuata'iga. Ae ui i lea, o se augatupulaga fou o kamupani "super-fast fashion" ua tula'i mai, ma e to'atele ua itiiti ni mea na latou faia e fa'aaoga ai faiga lelei. Mai nei mea, o Shein e sili mamao atu.
I se tasi po ia Novema, ina ua tuu e loʻu toalua le ma tama e 6 tausaga e moe, sa ou nofo i luga o le nofoa i le potu malolo ma tatala le Shein app. emo mo le faamamafa.Na ou kilikiina le faailoga mo se ofu, faavasega mea uma i le tau, ma filifili le mea sili ona taugofie ona o le fia iloa e uiga i le lelei. o le vaega afu, na ou faʻaopoopoina se faʻafefe lanu matagofie ($4.50) i laʻu taavale.
Ioe, o taimi uma lava ou te filifilia ai se mea, e fa'aali mai e le app ia te a'u sitaili fa'apenei: Mesh body-con beets mesh body-con;O ofu mafanafana colorblock e fanau mai i ofu mafanafana colorblock.Ou taamilo ma taavalevale.A pogisa le potu, sa le mafai ona ou tu i luga ma ki moli.E i ai se maasiasi le manino i lenei tulaga.Na sau loʻu toalua mai le potu malolo ina ua moe le ma tama ma fesili mai po o le a la'u mea o fai ma se leo popole teisi.”Leai!”Na ou tagi. Na ia kiina le moli. Na ou pikiina se ofutino puff-sleeve tee ($12.99) mai le aoina o le saite. Ina ua maeʻa le paʻu o le Black Friday, o le tau atoa o mea e 14 e $80.16.
Ua faaosoosoina aʻu e faʻatau pea, o se vaega ona e faʻamalosia e le app, ae tele lava ona e tele naua mea e filifili mai ai, ma e taugofie uma. A o ou i ai i le aoga maualuga, o le uluai augatupulaga o kamupani faʻatauvaʻa na aʻoaʻoina tagata faʻatau e fa'amoemoe i se pito e talia ma aulelei mo le itiiti ifo i le totogi o le tilivaina o le po. I le taimi nei, sili atu i le 20 tausaga mulimuli ane, ua fa'aitiitia e Shein le tau o sanuisi deli.
O nisi nei o fa'amatalaga iloa e uiga ia Shein: O se kamupani na fanau mai i Saina e lata i le 10,000 tagata faigaluega ma ofisa i Saina, Sigapoa, ma le Iunaite Setete. O le tele o ana sapalai o lo'o i Guangzhou, o se taulaga i luga o le Vaitafe o Pearl e tusa ma le 80 maila i matu sisifo o Hong Kong.
I tua atu o lena, o loʻo faʻasoa e le kamupani ni faʻamatalaga e ofo ai i tagata lautele. I le avea ai ma tagata tumaoti, e le faʻaalia ai faʻamatalaga tau tupe. O lona Ofisa Sili ma le faʻavae, Chris Xu, na musu e faʻatalanoaina mo lenei tusiga.
Ina ua amata ona ou suʻesuʻeina Shein, e foliga mai o le faʻailoga sa i ai i se avanoa tuaoi o loʻo nofoia e le tupulaga ma le luasefulu ma e leai se isi. I luga o se tupe maua i le tausaga talu ai, na fesili ai se tagata suʻesuʻe tupe i le au faʻatonu i le fashion brand Revolve e uiga i tauvaga mai Shein.Co-CEO. Na tali atu Mike Karanikolas, “O loo e talanoa i se kamupani Saina, a ea?Ou te le iloa pe faapefea ona faaleo—seina.”(Na sau o ia i totonu.) Na ia faʻateʻaina le taufaʻamataʻu .Na taʻu mai e le feterale o fefaʻatauaʻiga ia te aʻu e leʻi faʻalogo lava o ia i le faʻailoga, ma, i lena po, na ia lafoina ai se imeli: "Postscript - o loʻu afafine e 13-tausaga le matua e le gata na te iloa e uiga i. le kamupani (Shein), ae o loʻo ofuina pea a latou faʻailoga i lenei po.Na oo mai ia te aʻu afai ou te fia iloa e uiga ia Shein, e tatau ona ou amata i soʻo se tasi e foliga mai e sili ona iloa: o ona tagata talavou.
I se tasi aoauli manaia ia Tesema talu ai, na faafeiloaia ai a’u e se teineitiiti e 16 tausaga e igoa ia Makeenna Kelly i le faasitepu o lona fale i se pitonuu filemu o Fort Collins, Colorado. O Kelly o se mūmū mūmū ma se vibe matagofie Cabbage Patch Kid, ma ua lauiloa o ia ASMR mea: kiliki pusa, suʻeina tusitusiga i le kiona i fafo atu o lona fale. I luga o le Instagram, e 340,000 ana tagata mulimuli;i luga o le YouTube, e 1.6 miliona. I nai tausaga talu ai, na amata ai ona ia pueina mo se igoa a Shein e igoa ia Romwe. Na te lafoina ni mea fou pe a ma le tasi i le masina. i luma o se laau e iai lau auro, o lo o ofuina se ofu taimane siaki e $9. O le meapueata o loʻo taulaʻi i lona manava, ma i le leo, o lona laulaufaiva e maua ai se leo suamalie. E silia ma le 40,000 taimi na matamata ai;ua fa'atau atu le ofu mafanafana Argyle.
Na ou sau e vaai Keli o pueina. Sa ia sisiva i totonu o le potu malolo—faamafanafana—ma ave au i le fogafale i luga i le kapeta o le fogafale lua na tulaueleele ai na ia pueina ai. O loo i ai se laau Kerisimasi, o se pusi olo, ma i le ogatotonu o le tulaga, se iPad faʻapipiʻi i luga o se tripod ma moli mama. I luga o le fola o loʻo taoto ai se faaputuga ofutino, sakete ma ofu mai Romwe.
O le tina o Keli, o Nichole Lacy, sa afu ona lavalava ma alu atu i le faletaele e fafaga ai.” Talofa Alexa, ta musika Kerisimasi,” o le tala lea a Keli. i lea ofu fou ma le isi—cardigan fatu, sakete fa'ailoga fetu-ma fa'ata'ita'i lemu i luma o le meapueata iPad, fai Kisi foliga, kiki le vae i luga, ta'i le pito i'i pe nonoa se fusiua iina. I se tasi taimi, o le O le sphinx o le aiga, o Gwen, e savalivali atu i totonu o le faavaa ma fusi e le tasi le isi. Mulimuli ane, na aliali mai se isi pusi, o Agatha.
I le aluga o tausaga, o le talaaga faalauaitele a Shein sa i ai i foliga o tagata e pei o Kelly, o le na fausia se tuufaatasiga o tagata faatosina e fanaina ata tifaga mo le kamupani. aua e lafo fua lavalava i se numera tele o tagata faʻaoso.Latou te faʻasoa faʻatau code faʻaitiitiga ma latou mulimuli ma maua komisi mai faʻatauga.
I le faaopoopo atu i lavalava e leai se totogi, e totogi foi e Romwe se totogi faʻapitoa mo ana pou. Na te le faʻailoaina ana pili, e ui na ia fai mai e sili atu tupe na ia maua i ni nai itula o galuega vitio nai lo nisi o ana uo e masani ona faigaluega pe a uma le aʻoga. i totonu o le vaiaso. I le fesuiaiga, o le faʻailoga e maua ai le tau maualalo tau maketi lea e fiafia ai le au maimoa (talavou ma le luasefulu mea) e tafafao ai. Sweet spot e foliga mai oi latou e feololo le au mulimuli.
I le vaitau o le 1990, aʻo leʻi fanau Keli, na faʻalauiloa e Sara se faʻataʻitaʻiga o le nono mai o manatu mamanu mai mea na tosina i ai le mafaufau o le auala. tau i totonu o se mataupu o vaiaso.Andreessen Horowitz investor Connie Chan teu faafaigaluega i Shein le tauva o Cider.Tuu i luga. "Latou te le popole pe a manatu Vogue e le o se mea manaia," o lana tala lea. UK-Boohoo kamupani ma US-faavae Fashion Nova o se vaega o le tulaga tutusa.
Ina ua uma le fanaina o Keli, sa fesili mai Lacey ia te aʻu pe o le a le tele o loʻu manatu o fasi pepa uma i luga o le upega tafaʻilagi a Romway - 21 o latou, faʻatasi ai ma se kelope kiona teuteu - tau. E sili atu latou foliga nai lo le mea na ou faʻatauina ina ua ou kilikiina ma le loto i ai le mea taugofie, o lea na ou Ou te mateina e le itiiti ifo i le $500. O Lacey, o la'u matua, na ataata.” O le $170 lena,” o lana tala lea, o le pupula o ona mata e pei e le talitonu o ia lava.
O aso uma, e faʻafouina ai e Shein lana upega tafaʻilagi ma le averesi o le 6,000 sitaili fou - o se numera mataʻutia e oʻo lava i le tulaga o le televave.
E oo atu i le ogatotonu o le 2000s, o le televave o faiga sa avea ma faʻataʻitaʻiga iloga i faleoloa. Ua auai Saina i le Faalapotopotoga o Fefaʻatauaʻiga a le Lalolagi ma ua vave ona avea ma nofoaga autu o gaosiga o lavalava, ma kamupani i Sisifo o loʻo faʻanofoina le tele o latou gaosiga iina. i pepa pisinisi a Saina e pei o Xu Yangtian.Ua lisiina o ia o le tagata e ona le kamupani fou faatoa faamauina, Nanjing Dianwei Information Technology Co., Ltd., faatasi ai ma isi e toalua, Wang Xiaohu ma Li Peng.Xu ma Wang taitasi e 45 pasene. o le kamupani, ae o Li e umia le 10 pasene o totoe, o loʻo faʻaalia i pepa.
Na faasoa atu e Wang ma Li o la manatuaga o le taimi. Fai mai Wang e masani o ia ma Xu ma a latou paaga faigaluega, ma i le 2008, na latou filifili ai e fai fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga ma fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga faʻatasi. , na ia fai mai ai, aʻo vaʻaia e Xu le tele o mataupu faʻapitoa, e aofia ai le maketi SEO.
O le tausaga lava lena, na faia ai e Li se tautalaga i luga o le maketi i luga o le initaneti i se fono i Nanjing.Xu - o se tauleʻaleʻa umi ma ona foliga umi - na faʻailoa mai o ia o loʻo sailia ni fautuaga faapisinisi. "O ia o se tagata fou," o le tala lea a Lee. ma filiga, o lea na malie ai Li e fesoasoani.
Na valaaulia e Xu Li e faatasi ma ia ma Wang e avea ma faufautua faavaitaimi. O i latou e toatolu na latou mautotogi se tamai ofisa i se fale faatauvaa, maualalo ma se kesi tele ma ni nai kesi - e le sili atu ma le sefululua tagata i totonu - ma la latou kamupani. na faʻalauiloaina i Nanjing ia Oketopa. I le taimi muamua, na latou taumafai e faʻatau atu ituaiga mea uma, e aofia ai teapots ma telefoni feaveaʻi. Na faʻaopoopoina mulimuli ane e le kamupani lavalava, fai mai Wang ma Li. o le mea moni e mafai e kamupani a Saina ona faia ma le manuia.(Na finauina e le sooupu a Shein lena tagi, fai mai Nanjing Dianwei Information Technology "e le o aafia i le faatauina atu o lavalava.")
Fai mai Li, na amata ona latou auina atu tagata faʻatau i se maketi faʻatau oloa i Guangzhou e faʻatau ai faʻataʻitaʻiga o lavalava taʻitasi mai kamupani eseese. WordPress ma Tumblr e faʻaleleia SEO;na'o le taimi e fa'atau atu ai se mea e fa'ailoa atu i se mea na tu'uina atu e Fa'atau oloa fa'atau oloa laiti.
Aʻo faʻateleina le faʻatau, na amata ona latou suʻesuʻeina faiga i luga ole laiga e vaʻai ai po o fea sitaili fou e ono maua ma tuʻu muamua ni poloaiga, o le tala lea a Li. Na latou faʻaaogaina foi se upega tafaʻilagi e taʻua o Lookbook.nu e suʻe ai ni tagata faʻamalosi i le US ma Europa ma amata ona tuʻuina atu i latou e aunoa ma se totogi. ofu.
O le taimi lea, sa faigaluega Xu mo ni itula uumi, e masani ona nofo i le ofisa mo se taimi umi pe a uma ona toe foi mai isi i le fale. , fesili atili.Ona fa'ai'u lea ile 1 po o le 2am.”Lee i luga o pia ma mea'ai (pato masima vela, vermicelli sup) na tuuina atu ia Xu le fautuaga aua sa faalogo ma le totoa Xu ma a'oa'o vave. E le'i talanoa tele Xu e uiga i lona olaga patino, ae na ia ta'u atu ia Li na ia ola ae i le itumalo o Shandong ma o loo tauivi pea. .
I ulua’i aso, na toe manatua ai e Li, o le averesi o oka na latou maua e la’ititi, e tusa ma le $14, ae e 100 i le 200 mea na latou fa’atauina i le aso;i se aso lelei, e mafai ona sili atu i le 1,000. O lavalava e taugofie, o le mea lena. "Matou te tulituliloaina pito maualalo ma voluma maualuga," o le tala lea a Lee ia te aʻu. faʻatupulaia le kamupani i le tusa ma le 20 tagata faigaluega, oi latou uma na lelei totogi. Fat Xu ua tupu gaʻo ma faʻalauteleina lona ofu.
I se tasi aso, ina ua uma ona latou faia pisinisi mo le silia ma le tausaga, na sau Wang i le ofisa ma iloa ai ua misi Xu. Na ia matauina o nisi o uputatala a le kamupani ua suia, ma sa ia popole. E pei ona faamatalaina e Wang, sa ia valaau ma text Xu ae leai se tali, ona alu lea i lona fale ma le nofoaafi e sue Xu.Xu alu ese. O le mea na sili atu ona leaga, na ia pulea le PayPal account na faaaoga e le kamupani e maua ai tupe faava o malo. Wang na logo Li, o le na iu lava ina totogi le vaega o totoe o le kamupani ma tuli le tagata faigaluega. Mulimuli ane, na latou iloa ai o Xu ua alu ese ma faaauau pea i le e-commerce e aunoa ma i latou. Na “vavae filemu” Wang.)
Ia Mati 2011, o le upegatafa'ilagi lea o le a avea ma Shein—SheInside.com—na resitalaina. Ua ta'ua e le saite o ia lava o le "kamupani o ofu faaipoipo sili i le lalolagi," e ui lava na te faatauina atu le tele o laei o tamaitai. E oo atu i le faaiuga o lena tausaga, na faamatalaina ai. o ia lava o se "fa'atau oloa fa'ava-o-malo", aumaia "faiga fou auala mai Lonetona, Paris, Tokyo, Shanghai ma Niu Ioka auala maualuga vave i faleoloa".
I le masina o Setema 2012, na resitalaina ai e Xu se kamupani e fai si ese le igoa mai le kamupani na ia faavaeina faatasi ma Wang ma Li - Nanjing E-Commerce Information Technology.Na ia umia le 70% o sea a le kamupani ae o se paaga na umia le 30% o sea. E lei toe fesootai Wang ma Li ma Xu - mo le mea sili i le manatu o Li. e te le iloa po o afea o le a ia faatiga ai ia te oe, a ea?”Fai mai Lee, "Afai e mafai ona ou alu ese vave mai ia te ia, o le mea sili e le mafai ona ia faatiga ia te au mulimuli ane."
I le 2013, na siitia ai e le kamupani a Xu lana taamilosaga muamua o le faʻatupeina o tupe faavae, lipotia mai le $ 5 miliona mai Jafco Asia, e tusa ai ma le CB Insights. i le 2008″ - o le tausaga lava lea na faavaeina ai Nanjing Dianwei Information Technology Co., Ltd.
I le 2015, na maua ai e le kamupani le isi $ 47 miliona i tupe teufaafaigaluega. Na suia lona igoa ia Shein ma siitia lona ofisa autu mai Nanjing i Guangzhou e latalata atu i lona kamupani faʻatau. maua foi Romwe - o se faailoga lea Lee, e pei ona tupu, na amata i se uo teine ​​i ni nai tausaga talu ai, ae na alu aʻo leʻi mauaina. Coresight Research e faʻatatau i le 2019, na aumai ai e Shein le $ 4 piliona i le faʻatau.
I le 2020, na faʻaleagaina ai e le faʻamaʻi le pisinisi o lavalava. E ui i lea, o loʻo faʻaauau pea le faʻatauga a Shein ma o loʻo faʻamoemoe e paʻu i le $ 10 piliona i le 2020 ma le $ 15.7 piliona i le 2021.(E le o manino pe o maua e le kamupani ni tupe.) fa'ailoga talafeagai mo se vaitau fa'ama'i, lea e fa'aitiitia uma ai olaga fa'alaua'itele i le avanoa fa'afa'afa'afa o se komepiuta po'o le lau telefoni, e foliga mai e pei o Shein.
Sa ou ufiufi Shein mo le tele o masina ina ua malilie le kamupani e tuu mai ia te aʻu e faatalanoaina nisi o ana pulega, e aofia ai le US President George Chiao;Ofisa Sili Maketi Molly Miao;ma le Siosiomaga, Agafesootai ma Pule Faatonu Adam Winston. Na latou faamatalaina mai ia te au se faataitaiga e matua ese lava mai le auala e faagaoioia ai le au faatau oloa masani.O se ituaiga masani masani e mafai ona mamanuina le faitau selau o sitaili i totonu o le fale i masina taitasi ma fai atu i ona tagata e faia le faitau afe o sitaili taitasi. o lo'o maua vaega i luga ole laiga ma faleoloa fa'apitoa.
I se faʻatusatusaga, e tele lava ina galue Shein ma faʻataʻitaʻiga i fafo.O le tele o ana tagata tutoʻatasi tutoʻatasi mamanu ma gaosia lavalava.Afai e fiafia Shein i se mamanu patino, o le a tuʻuina se faʻatonuga laʻititi, 100 i le 200 fasi, ma o le a maua e lavalava le igoa Shein. na o le lua vaiaso mai le manatu i le gaosiga.
O ofu ua uma e auina atu i le nofoaga autu o le tufatufaina atu o Shein, lea e faavasega ai i totonu o afifi mo tagata faatau, ma o na afifi e lafo sa'o lava i faitotoa o tagata i le US ma le silia ma le 150 isi atunuu-nai lo le auina atu o ni ofu tetele i soo se mea i le mea muamua. .O le lalolagi i luga o le koneteina, e pei ona masani ai le au faʻatau oloa. O le tele o faʻaiuga a le kamupani e faia i le fesoasoani a ana polokalama faʻapitoa, lea e mafai ona vave iloa po o fea vaega e lauiloa ma otometi ona toe faʻatulagaina;e taofia ai le gaosiga o sitaili e fa'atau atu fa'anoanoa.
O le faʻataʻitaʻiga mama a le Shein i luga ole laiga o lona uiga, e le pei o ana faʻatauvaʻa televave, e mafai ona aloese mai le tau faʻagaioiga ma le aufaigaluega o faleoloa piliki-ma-mortar, e aofia ai le taulimaina o fata e tumu i ofu e leʻi faʻatauina i le faaiuga o vaitau taʻitasi. software, e faʻalagolago i le au faʻatau oloa e mamanu ina ia faʻavavevave galuega ma sili atu ona lelei.O le taunuuga o se tafega e le gata o lavalava.O aso uma, e faʻafouina ai e Shein lana upega tafaʻilagi ma le averesi o 6,000 sitaili fou - o se numera mataʻutia e oʻo lava i le tulaga o le faʻavavevave .I le 12 masina talu ai, na lisiina ai e Gap le tusa ma le 12,000 mea eseese i luga o lana upega tafaʻilagi, H&M e uiga i 25,000 ma Sara e uiga i le 35,000, na maua e le polofesa o le Iunivesite o Delaware Lu. tau taugofie,” o le tala lea a Joe ia te a’u.
E le naʻo Shein le kamupani e tuʻuina atu ni faʻatonuga muamua i tagata faʻatau ma toe faʻatonu pe a lelei oloa. Na fesoasoani Boohoo i le paionia o lenei faʻataʻitaʻiga. Ae o Shein e i ai le pito i luga o ona fili i Sisifo. A o le tele o faʻailoga, e aofia ai Boohoo, faʻaaoga tagata faʻatau i Saina, O le vavalalata fa'afanua ma le aganu'u a Shein e sili atu ona fetu'una'i.” E faigata tele ona fausia se kamupani fa'apea, e toetoe lava a le mafai e se 'au e le oi Saina ona faia," o le tala lea a Chan mai Andreessen Horowitz.
O le au su'esu'e a le Credit Suisse o Simon Irwin ua tau le mautonu i tau maualalo o Shein. O le to'atele oi latou na ta'utino e le mafai ona latou aumaia le oloa i le maketi i le tau tutusa ma Shein."
Ae ui i lea, e masalosalo Irving o tau o Shein o loʻo tumau pea i lalo, poʻo le tele lava e ala i le faʻatauga lelei. isi atunuu poʻo totonu foi o le US, i lalo o se maliega faʻavaomalo. E le gata i lea, talu mai le 2018, e leʻi tuʻuina atu e Saina lafoga i luga o oloa auina atu i fafo mai kamupani faʻatau saʻo a Saina, ma o tiute faʻaulufale mai a Amerika e le faʻaaogaina i oloa e itiiti ifo i le $ 800. O isi atunuu o loʻo i ai tulafono faʻapena e mafai ai e Shein ona aloese mai tiute faʻaulufale mai, o le tala lea a Owen. )
Na faia foi e Irving se isi manatu: Na ia fai mai o le tele o faleoloa i le US ma Europa o loʻo faʻateleina tupe faʻaalu e tausisia ai tulafono faatonutonu ma masani i luga o galuega ma faiga faʻavae.
I se vaiaso malulu ia Fepuari, ina ua maeʻa le Tausaga Fou Saina, na ou valaauliaina se uo e asiasi i le Itumalo Panyu i Guangzhou, lea e fai ai pisinisi a Shein. Na teena e Shein laʻu talosaga e talanoa i le kamupani, o lea na o mai ai aʻu uo e vaʻai i latou lava tulaga faigaluega. O se fale pa'epa'e fa'aonaponei o lo'o i ai le igoa o Shein o lo'o tu i luga o le puipui i totonu o se nu'u nofo filemu, i le va o a'oga ma fale mautotogi. fa'asalalauga mo fale gaosi lavalava.
I se pitonuu lata ane—o se faaputuga tele o falegaosimea laiti, o nisi e foliga mai o se fale ua toe faaleleia—o ato o loo i ai le igoa o Shein e mafai ona vaaia o faaputu i luga o fata pe laina i luga o laulau. O nisi o fale e mama ma mama. e ofuina e tamaitai ni ofutino ma ni matapulepule tipitipi ma galulue filemu i luma o masini su'isu'i. I luga o le puipui e tasi, o loʻo faʻaalia manino ai le Faiga Faʻatonu a le Shein's Supplier Code of Conduct. poʻo le faʻaleagaina o tagata faigaluega.") Ae peitaʻi, i se isi fale, o ato e tumu i lavalava o loʻo faʻaputu i luga o le fola ma soʻo se tasi e taumafai e manaʻomia le lavelave o vae e pasi ma sao.
I le tausaga na teʻa nei, na iloa ai e le au suʻesuʻe na asiasi atu ia Panyu e fai ma sui o le Swiss watchdog group Public Eye, o nisi o fale e iai alalaupapa ma fafo o loʻo poloka i taga tetele o lavalava, o se faʻalavelave faʻafuaseʻi afi. ma tuua pe tusa o le 10 po o le 10:30 i le afiafi, faatasi ai ma se malologa pe a ma le 90-minute mo le aoauli ma le afiafi. Latou te galulue i aso e fitu o le vaiaso, faatasi ai ma le aso malolo e tasi i le masina - o se faasologa e faasaina e le tulafono a Saina. Winston, faatonu o le siosiomaga, agafesootai ma le pulega, na taʻu mai ia te aʻu ina ua uma ona aʻoaʻoina le lipoti a le Public Eye, na "suʻesuʻeina e Shein ia lava."
Na maua talu ai nei e le kamupani se zero mai le 150 i luga o le fua na tausia e Remake, o se faalapotopotoga e le o ni tupe mama e fautuaina mo le lelei o galuega ma le siosiomaga. gaosiga e le mafai ona amata fua ona tulagavae si'osi'omaga.Matou te le iloa pe fia le tele o oloa latou te faia, matou te le iloa pe fia ni mea latou te faʻaaogaina i le aofaʻi, ma matou te le iloa o latou tulagavae kaponi, "E taʻu mai e Elizabeth L. Cline, le faʻatonu o le lagolago ma faiga faʻavae i Remake. (E leʻi taliina e Shein fesili e uiga i le lipoti toe faia.)
I le amataga o lenei tausaga, na tuʻuina atu ai e Shein lana lava lipoti o le gafataulimaina ma le agafesootai, lea na ia tautino ai e faʻaaogaina ie sili atu ona gafatia ma faʻaalia ana kasa oona. 83 pasene na i ai "tulaga lamatia tele." O le tele o soliga e aofia ai le "sauniuni mo afi ma faʻalavelave faʻafuaseʻi" ma "itula faigaluega," ae o nisi na sili atu ona ogaoga: 12% o tagata faʻatau oloa na faia le "solia o le faapalepale," lea e mafai ona aofia ai le faigaluega laiti, faigaluega faʻamalosi, poʻo fa'afitauli ogaoga fa'alesoifua maloloina ma fa'afitauli saogalemu.Sa ou fesili i le failauga po o a ia soliga, ae na te lei auiliiliina mai.
Fai mai le lipoti a Shein, o le a tuuina atu e le kamupani aoaoga i le au sapalai o loo i ai ni soliga matuia. Afai e le mafai e le kamupani sapalai ona foia le mataupu i totonu o le taimi ua malilie i ai – ma i ni tulaga ogaoga i le taimi lava lena – e ono taofia e Shein le galulue faatasi ma i latou. Na fai mai Whinston ia te au, “E tele atu galuega faia—e pei lava o soo se pisinisi e manaomia ona faaleleia ma tuputupu a’e i le aluga o taimi.”
Fai mai le au faipule o aia tatau a Leipa, o le taulai atu i le aufaipisinisi atonu o se tali papa'u lea e le mafai ona foia pe aisea e i ai tulaga matautia i le mea muamua. tulaga leaga o tagata faigaluega ma le fa'aleagaina o le si'osi'omaga, ae e le maalofia.
Na taʻu mai e Klein ia te aʻu pe a faʻaalia e se kamupani e pei o Shein le lelei tele, o ona mafaufauga e oso i tagata, e masani lava o fafine, o loʻo vaivai i le tino ma le mafaufau ina ia mafai e le kamupani ona faʻateleina tupe maua ma faʻateleina tupe maua.Fa'aiti'itia tau. “E tatau ona latou fetuutuunai ma galulue i le po ina ia mafai e le toatele o i matou ona oomi se faamau ma ave se ofu i le matou faitotoa mo le $10,” o lana tala lea.


Taimi meli: Me-25-2022