Tala Fou ma Tusitala

Tu'u pea lau fa'amatalaga i lo matou alualu i luma

Fa'aogaina o le fa'alelei ma le fetuutuuna'i: Na fa'afefea ona fa'afefeteina e lavalava Sri Lanka le fa'ama'i

O le tali atu a se pisinisi i se faʻalavelave e leʻi tupu muamua e pei o le faʻamaʻi COVID-19 ma ona faʻamaʻi ua faʻaalia ai lona gafatia e faʻafeiloaʻi le afa ma faʻaalia malosi i le isi itu. E moni lenei mea mo le pisinisi o lavalava i Sri Lanka.
E ui o le galu muamua ole COVID-19 na tele luitau mo le alamanuia, ae ua aliali mai nei o le tali atu a le pisinisi o lavalava a Sri Lanka i le faʻalavelave ua faʻamalosia ai lona faʻatauvaʻa umi ma e mafai ona toe faʻafouina le lumanaʻi o le lalolagi faʻatau pisinisi ma le faʻaogaina.
O le su'esu'eina o le tali atu a le alamanuia e matua taua tele i paaga i totonu o le alamanuia, aemaise lava talu ai o nisi o nei taunuuga atonu e lei vaaia i le vevesi i le amataga o le faʻamaʻi. , ae maise mai se va'aiga fetuutuuna'i fa'alavelave.
I le toe tepa i tua i le tali atu o ofu a Sri Lanka i le faʻalavelave, e lua ni mea e tu mai ai;o le maufetuuna'i o le alamanuia e afua mai i lona gafatia e fetuutuuna'i ma fa'afou ma le fa'avae o le so'otaga i le va o tagata gaosi lavalava ma latou fa'atau.
O le lu'itau muamua na afua mai i le le mautonu na mafua mai i le COVID-19 i le maketi a le tagata faatau. le fale gaosi oloa, ua fetuutuunai le au gaosi oloa e ala i le liliu atu i le gaosiga o mea e puipui ai le tagata lava ia (PPE), o se vaega o oloa ua vaaia le faatupulaia o le manaoga i le lalolagi ona o le televave o le salalau o le COVID-19.
O lenei mea na faʻamaonia luʻitau mo le tele o mafuaʻaga. Muamua le faʻamuamua o le saogalemu o tagata faigaluega e ala i le tausisia atoatoa o le soifua maloloina ma le saogalemu, faatasi ai ma le tele o isi faiga, e manaʻomia suiga i le fale gaosi oloa e faʻavae i luga o taʻiala mamao, ma mafua ai nofoaga o loʻo i ai nei e feagai ma luitau i le faʻaogaina o numera o tagata faigaluega muamua. .E le gata i lea, ona o le tele o kamupani e itiiti pe leai foi se poto masani i le gaosiga o PPE, e manaʻomia e tagata faigaluega uma le faʻaleleia.
O le foiaina o nei faafitauli, e ui i lea, na amata ai le gaosiga o PPE, e maua ai e le au gaosi tupe maua tumau i le taimi o le faʻamaʻi muamua. O le mea e sili ona taua, e mafai ai e le kamupani ona taofia tagata faigaluega ma ola i le amataga. fa'atasi ai ma le fa'aleleia atili o le fa'amama ina ia mautinoa e sili atu ona lelei le taofia o le fa'ama'i. O le i'uga, o kamupani la'ei Sri Lanka e itiiti pe leai se poto masani i PPE na suia i totonu o ni nai masina i le gaosiga o fa'alelei fa'alelei o oloa PPE e fetaui ma tu'utu'uga mo le fa'atauina atu o maketi.
I totonu o pisinisi faʻatau, o taʻamilosaga atinaʻe aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi e masani ona faʻalagolago i faiga faʻavae masani;o lona uiga, e sili atu le naunau o tagata faʻatau e paʻi ma lagona faʻataʻitaʻiga o lavalava / ie i le tele o taamilosaga o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga aʻo leʻi faʻamaonia poloaiga o le gaosiga mulimuli. e mafai. O lo'o fetuutuuna'i le au gaosi oloa a Sri Lanka i lenei lu'itau e ala i le fa'aogaina o le 3D ma fa'atekonolosi fa'atupuina oloa fa'atekinolosi, lea sa i ai a'o le'i o'o i le fa'ama'i ae itiiti le fa'aogaina.
O le faʻaogaina o le gafatia atoatoa o le 3D faʻatekonolosi atinaʻe ua taʻitaʻia ai le tele o faʻaleleia - e aofia ai le faʻaitiitia o le umi o le atinaʻeina o oloa mai le 45 aso i le 7 aso, o se faʻaititia 84% mataʻutia. talu ai ua faigofie le faʻataʻitaʻiga i le tele o lanu ma mamanu fesuiaiga. O le agai i luma, kamupani o lavalava e pei o Star Garments (lea o loʻo faigaluega ai le tusitala) ma isi tagata taʻalo tetele i le alamanuia ua amata ona faʻaogaina 3D avatars mo ata faʻataʻitaʻi ona e faigata. e fa'atulaga ata ma fa'ata'ita'iga moni i lalo o le loka fa'ama'i.
O ata na gaosia e ala i lenei faiga e mafai ai e a tatou tagata faʻatau / faʻailoga ona faʻaauau a latou taumafaiga faʻatau numera. O le mea taua, o lenei mea e faʻamaualuga atili ai le igoa o Sri Lanka o se faʻalagolago i le tuʻuina atu o fofo o lavalava nai lo na o se tagata gaosi oloa. kamupani na taulamua i le faʻaaogaina o tekinolosi aʻo leʻi amataina le faʻamaʻi, ona ua latou masani i le atinaʻeina o oloa numera ma 3D.
O nei atinaʻe o le a faʻaauau pea ona talafeagai i le lumanaʻi, ma o loʻo iloa nei e paaga uma le taua o nei tekonolosi. Star Garments ua sili atu ma le afa o ana atinaʻe oloa e faʻaaoga ai tekinolosi 3D, faʻatusatusa i le 15% aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi.
I le faʻaaogaina o le faʻaleleia o le vaetamaina o loʻo tuʻuina mai e le faʻamaʻi, o taʻitaʻi o fale lavalava i Sri Lanka, e pei o Star Garments, o loʻo faʻataʻitaʻi nei i faʻatauga faʻaopoopo e pei o potu faʻataʻitaʻi. potu fa'aaliga e tutusa ma le fale fa'aaliga moni a le tagata fa'atau. A'o fa'atupuina le manatu, pe a fa'aaogaina, e mafai ona suia le poto masani i-e-commerce mo tagata fa'atau oloa fa'atau, fa'atasi ai ma a'afiaga i le lalolagi atoa. gafatia atinae oloa.
O le mataupu o loʻo i luga o loʻo faʻaalia ai le auala e mafai ai e le fetuutuunai ma le faʻafouina o laei Sri Lanka ona maua ai le maufetuunaʻi, faʻaleleia le faʻatauvaʻa, ma faʻaleleia ai le igoa tauleleia o le alamanuia ma le faʻalagolago i le au faʻatau. mo le tele o tausaga o faigapa'aga fa'ata'ita'i i le va o pisinisi la'ei Sri Lanka ma tagata fa'atau. Afai e fa'atauva'a fefa'ataua'iga ma fa'atau oloa ma fa'atau oloa a le atunu'u, o le a'afiaga o fa'ama'i i le alamanuia e mafai ona sili atu ona ogaoga.
Faatasi ai ma kamupani laʻei Sri Lanka o loʻo vaʻaia e tagata faʻatau o ni paaga faʻalagolago mo taimi umi, o loʻo i ai le fetuunaiga i itu uma e lua i le feagai ai ma le aʻafiaga o le faʻamaʻi i le tele o tulaga. atinae oloa masani, atinae oloa Yuejin 3D o se faataitaiga o lenei.
I le faaiʻuga, o le tali atu a Sri Lanka i le faʻamaʻi e mafai ona tatou maua ai se avanoa faʻatauvaʻa. Peitaʻi, e tatau i le alamanuia ona aloese mai le "malolo i luga o ana laurels" ma faʻaauau pea i luma o la tatou tauvaga mo le faʻaaogaina o tekonolosi ma le faʻafouina.
O i'uga lelei na maua i le taimi o fa'ama'i e tatau ona fa'atūina. Fa'atasi, e mafai ona faia se sao taua i le fa'ataunu'uina o le va'aiga o le suia o Sri Lanka i se nofoaga fa'ava-o-malo i se taimi lata mai.
(Jeevith Senaratne o loʻo avea nei ma Teutupe a le Sri Lanka Garment Exporters Association. Alamanuia veteran, o ia o se Faatonu o Star Fashion Clothing, o se faʻalapotopotoga a le Star Garments Group, lea o loʻo avea ai o ia ma Pule Sinia. University Alumnus University of Notre Dame, o ia. ei ai le tikeri o le BBA ma le Accountancy Master.)
O le Fibre2fashion.com e le fa'amaonia pe fa'atauaina so'o se tiute fa'aletulafono po'o se noataga mo le lelei, sa'o, atoatoa, fa'atulafonoina, fa'amaoni po'o le taua o so'o se fa'amatalaga, oloa po'o auaunaga o lo'o fa'atusalia i luga ole Fibre2fashion.com. na'o faamoemoega.So'o se tasi e fa'aaogaina le fa'amatalaga i luga o le Fibre2fashion.com e faia i lo latou lava tulaga lamatia ma le fa'aogaina o ia fa'amatalaga e malie e fa'asala Fibre2fashion.com ma ana mea e sao mai so'o se noataga, gau, fa'aleagaina, tau ma tupe fa'aalu (e aofia ai totogifuapauina faaletulafono ma tupe alu ), e mafua ai ona faʻaaogaina.
Fibre2fashion.com e le lagolagoina pe fautuaina soʻo se tala i luga o lenei upega tafaʻilagi poʻo soʻo se oloa, auaunaga poʻo faʻamatalaga i tala o loʻo taʻua.
If you wish to reuse this content on the web, in print or in any other form, please write to us at editorial@fiber2fashion.com for official permission


Taimi meli: Apr-22-2022