Tala Fou ma Tusitala

Tu'u pea lau fa'amatalaga i lo matou alualu i luma

2021 Saina La'ei Mea Fa'aopoopo Alamanuia Aotelega

Tu'ufa'atasiga ma fa'aleleia, fa'afefea ona atia'e pisinisi mea fa'aofuofu i le lumana'i?Ua ofi atu le aufaipisinisi a Saina i le maketi o oloa.Aʻafia i le faʻamaʻi, o le maketi na faʻaitiitia mai le 471.75 piliona yuan i le 430.62 piliona yuan i le va o le 2016 ma le 2020. I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻaleleia atili ma le faʻaleleia o le fale gaosi oloa, o le a toe faʻaleleia le manaʻoga atoa o le maketi o lavalava, ma le ofusa. Alamanuia mea fa'aoga o le a fa'afuainumera Fa'atupuina Fa'avae, o le tele o maketi o pisinisi fa'aofuofu e fa'amoemoe e fa'atumauina le fa'atupula'ia lemu e o'o atu i le 481.75 piliona yuan i le 2025. O le fua faatatau o le tuputupu a'e fa'aletausaga e tatau ona 2.3% mai le 2021 i le 2025.

I le taimi nei, o mea faʻapitoa e faʻaopoopo i le zipper ma isi oloa faʻapitoa e gaosia e kamupani lisiina, e tele vaega e mauoa.
I aso nei, ua avea laina i luga ole laiga ma auala autu mo tagata Saina e faʻatau ai lavalava, faʻamauina mo le 77% i le 2019, e sili atu nai lo le tuʻufaʻatasia auala Talu mai le 2020, o le siʻitia o faʻasalalauga e-fefaʻatauaʻiga na mafua ai le suiga atili o auala faʻatau lavalava.O le fa'atupula'ia o fa'asalalauga e-fefa'ataua'iga o lavalava ua avea ma se tasi o vaega e maualuga le aofa'i o fa'atauga i va'aiga fa'asalalau ola.I le taimi lava e tasi, ua tuʻuina atu e faʻavae eseese faiga faʻavae lagolago talafeagai e faʻafaigaluegaina ma faʻaleleia MCNS faʻavae e faʻavae i luga o le lagolago i tulaga o le faʻaititia o totogifuapauina o auaunaga lagolago ma isi vaega.

O le tulaʻi mai o maketi i luga ole laiga mo pisinisi lavalava e sili atu ona vave tuʻuina atu ma tuʻuina atu le tele o skus ina ia faʻaleleia ai le apili, o loʻo i ai foi se talosaga fou mo mea faʻapitoa.

Fa'asinomaga tau alamanuia textiles Saina ma tulaga atinae atoa o le alamanuia ofu Saina e sili ona correlated i le va o le 2017 ma le 2021, o le pisinisi lavalava Saina na amata ona ulu atu i le suiga ma le fa'aleleia o le tulaga, o le faatinoga atoa A'afia i lenei mea, o le fa'atinoga atoa o pisinisi fa'alavalava a Saina e. fa'anoanoa.Mai le 2018 i le 2021, o loʻo faʻaauau pea ona faʻaitiitia le faʻamaufaʻailogaina o oloa gaosi oloa a Saina. le mafai ona faʻafetaui manaʻoga o le maketi, o le ausilali meafaitino alamanuia ua ulufale atu i se tulaga autu o le suiga ma le faʻaleleia.


Taimi meli: Iuni-03-2019